Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

WD PiDrive 314GB
Price
76.00 лв.

WD PiDrive 314GB (Native USB 7mm HDD – тънък диск) е специално разработен хард диск, предназначен за употреба в комбинация с Raspberry Pi. WD PiDrive 314GB работи по-ефективно с Raspberry Pi, отколкото стандартните хард дискове. С 314GB капацитет Вие можете да разработвате Вашите DIY проекти на достъпна цена.

Характеристики

Уникален Pi хард диск

С този диск, който е специално проектиран да робати с Pi, Вие получавате 314GB и можете да разработвате проекти, изискващи много памет с лекота.

Ниска консумация на енергия

Благодарение на метода за запис на данни и електрическият дизайн, WD PiDrive 314GB е проектиран да ползва по-малко енергия, когато работи с Raspberry Pi.

Напълно приспособим

Разработвайте проекти, изискващи много памет, по ваши нужди, без значение дали е музикален плеър, камери за сигурност или NAS. WD PiDrive 314GB е универсален, също като Вашето Raspberry Pi.

Надеждност

Изграден е на базата на много зряла HDD технология, базирана на WD Blue slim drive.

Уникално софтуерно решение за начинаещите потребители

Специална версия на Berryboot* софтуера, който включва допълнителни Raspberry Pi програми, специализирани за употребата на HDD хард диска, ще бъде качен на WDLabs уебсайта и наличен за свободно и безплатно изтегляне от там.

*Berryboot е лесен инсталатор на операционна система (софтуер с отворен код) и boot selection screen за ARM устройства, като Raspberry Pi, които позволява plug and play. Позволява Ви да инсталирате много външни устройства.

Както е прието за капацитета на съхранение, един терабайт (TB) = един трилион байта, един гигабайт (GB) = един милиард байта. Паметта, която може да бъде използвана варира спрямо работната среда.

Продуктът е съвместим със следните продукти, които се продават отделно:

Полезни връзки:

RSP-1307


Този продукт е добавен в каталога на Thursday 14 July, 2016.
Price
76.00 лв.