Left Nav Clouds Библиотека Курсове Информация Приятели Блог Left Nav Stars
Right House Image
Hand Picture, Dobar DenГост!



.М.а.г.а.з.и.н ROBOTEV.com

Back

Драйвер за два електромотора TB6612FNG
Price
11.55 лв.

Този драйвер е идеален за контролиране на два малки електромотора или редуктора – като например редукторите на Solarbotics, металните редуктори и редукторите на Tamiya, които може да намерите в секцията с редуктори и електромотори. С Н-мостове базирани на MOSFET-и, този драйвер е по-ефективен и позволява повече напрежение да се подава на моторите като се тегли по-малко от логическата верига. Този брейкаут борд на Pololu позволява използването на всички възможности на TB6612FNG чипа, като са прибавени филтриращи кондензатори на захранването и защита от обратно връщане на напрежение по захранващата верига. Важно: Vcc връзката няма защита от обратно връщане на напрежение.

Драйвера се продава с мъжка рейка с пинове, които не са запоени към брейкаут борда. Разстоянието между пиновете е 2.54мм, което ги прави лесни за употреба с платка бредборд.

Обикновено захранването се връзва от едната страна на бредборда, а конторлиращите връзки от другата. Всички входни пиниве за конторлиране в чипа са „дръпнати“ към LOW. Всеки от двата канала за конторлиране на моторите има по два пина за контролиране на посоката и по един за контролиране на скоростта чрез ШИМ (PWM) сигнали с честота до 100kHz. Необходимо е да се подаде HIGH сигнал на STBY пина за да се извади чипа от standby режим.

Изтеглете дейташийта.

Страница на продукта.

MOT-0095


Този продукт е добавен в каталога на Sunday 28 February, 2010.




Price
11.55 лв.